Khamis, 25 Mac 2010

Selamat hari lahir buat suami ku






Sekitar hari lahir suami ku ke 35th,buat kecil ajer.al-maklum sejak akhir tak lalu nak makan.semua serba tak kena.
buat semua Doa kan moga deeja cepat pulih .AMIN

Isnin, 8 Mac 2010

Salam Satu Malaysia.....

Salam Satu Malaysia.....dah banyak hari blog deeja ni sunyi sepi je.Thanks pada yg sudi jengah blog deeja dan bertanya khabar, walaupun deeja xjugak update blog.Sebenarnyer ari2 jugak deeja bukak blog tapi disebabkan masalah kesihatan,deeja stop le berblogging...Bukan dah jemu....rindu pada alam berblog ni menebal cuma memandangkan kesihatan tidak mengizinkan,deeja terpaksalah beralah.
Buat masa ni diri deeja rasa lembik semacam je.Makan pun dah xlalu macam orang lain....Susah hati pun ada berbaur terharu....Aktiviti masak memasak memang dah terhenti,bukannyer malas tapi dah tak tahan dengan bau....Mungkin ada yg dah tau kot,apa sebenarnyer masalah kesihatan deeja.....Dah dapat agak lum.....Hihihi....sebenarnyer,rezeki dah bertambah lagi...InsyaAllah,kalo xde aral melintang akan bertambah lagilah ahli keluarga deeja akhir tahun ni...itulah wanita...Sempena Hari Wanita Sedunia,deeja ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Wanita.Berbanggalah anda yg dilahirkan sebagai wanita,kerana wanitalah nadi segalanya.Tanpa wanita siapalah anda.
Ok,deeja pun xlarat nk berceloteh panjang....semoga hidup kite akan sentiasa disinari kebahagiaan.InsyaAllah....Doakan deeja ye...Sampai ketemu lagi....Bye...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com