Ahad, 16 Mei 2010

Al Fatihah......


Al-Fatihah........
Salam petang Ahad.Semalam,ada tak tengok berita pasal kemalangan yg melibatkan landrover tentera yg telah mengorbankan 2 orang pegawai tentera?Kemalangan ni berlaku di KL.Dan salah sorang mangsa yg terkorban tu adalah menantu kepada sepupu mak deeja.Arwah berasal dari Sabah,Lanskopral Donald Bernard Rumbang@Nazrey Abdullah.Arwah meninggal tengah malam semalam,dan dah pun selamat di kebumikan di Tanah Perkuburan Islam Larut Tin,Taiping,umah keluarga isterinyer.Arwah meninggalkan seorang balu iaitu Hidayah yg kini sedang hamil anak kedua.Bersabar ye...nak buat macam mana,dah ketentuan Ilahi.Semoga roh arwah dicucuri rahmat.Sama2lah kiter sedekahkan Al Fatihah untuk arwah ye.Untuk maklumat atau cerita serta gambar2 boleh le ke blog ondscene. Thanks pada brother wartawan yg telah membuat liputan dan juga gambar kat atas tu...

4 ulasan:

Syefa Amanina berkata...

al-fatihah....
kesian ye...salam takziah buat ahli keluarga arwah...sabarlah ketika menerima ujian Allah.

hajarus berkata...

Al-Fatihah... semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... Amin...

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Hi Kak, hru doing?

Deepest condolences...:(

Datin El berkata...

salam Deeja

takziah buat keluarga mangsa..berat mata memandang berat lg bahu yg memikul..alfateha..

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com