Isnin, 1 April 2013

Sepetang di Lumut.....

Assalamualaikum.....lama sudah tidak mencoret di blog usang ini.Yang ada pun sekadar copy paste dari artikel2 yg tertentu sahaja.Tahun 2013 dah masuk ke bulan April.Seminggu budak2 bercuti...takde g jenjalan jauh2 pun.Sekadar makan angin di dalam negeri aje...Berkesempatan jugak le ke Lumut,pegi pon dah lewat.Bertolak dari rumah dah jam 3 lebih rasanye.Jarak perjalanan kesana dalam 2 jam jugak lah.Kesana pun sekadar pegi ambik angin laut belah petang,pusing2 pekan Lumut.Soping ikan bilis ngn hasil laut,kemudian ke AEON Manjung aje...

 Hai...saya Uwais..saya dah besar,umo dah masuk 2 tahun 5 bulan.Dah boleh berjalan,berlari,mulut makin riuh,pandai conteng2.Tapi saya sekarang memang pemalu...

Saya Alyaa...saya makin cute,kuat makan sangat.Sekolah dah dalam tahun 3.

 Jom main panjat-panjat...Yang tersandar kat belakang tu Kauthar.Dah masuk tahun 1.Badan masih cekeding sebab makan kurang,penat g sekolah kot.Pagi petang kena g sekolah...hehe

 Saya Kak Yong aka Najla.Makin comel tak saya?Dah jadi anak dara sunti.Sekolah dah pun Tahun 5.

 Besonye ketam kat atas tu,kalo wat masak gerenti leh wat kenduri...ehmm
" Makan angin tepi laut ni memang best...rasa mcm nk mandi je kat air tu..."
 MPM.....Majlis Perbandaran Manjung.Kat belakang tu jeti nak ke Pangkor...




Aduhai,tengok pe le gamaknyer tu????


Dah le ye,takyah le tengok lama2 tu anak2,kita jenjalan tempat lain plk ye...hihi

Lepas pusing2 sekitar tu,kitorang pon bertolak ke AEON...bukan soping pon, sekadar cuci mata aje...Tapi kat situ jugak le aku dah terembat novel,kat Popular...Perut pon mintak diisi,hanya sebiji pizza saiz besar buat pengalas perut.Balik ke Tepeng cari kedai siam...lapo,cari nasik jugak....

Ok,bertemu lagi nanti...InsyaAllah.....

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com