Isnin, 8 Mac 2010

Salam Satu Malaysia.....

Salam Satu Malaysia.....dah banyak hari blog deeja ni sunyi sepi je.Thanks pada yg sudi jengah blog deeja dan bertanya khabar, walaupun deeja xjugak update blog.Sebenarnyer ari2 jugak deeja bukak blog tapi disebabkan masalah kesihatan,deeja stop le berblogging...Bukan dah jemu....rindu pada alam berblog ni menebal cuma memandangkan kesihatan tidak mengizinkan,deeja terpaksalah beralah.
Buat masa ni diri deeja rasa lembik semacam je.Makan pun dah xlalu macam orang lain....Susah hati pun ada berbaur terharu....Aktiviti masak memasak memang dah terhenti,bukannyer malas tapi dah tak tahan dengan bau....Mungkin ada yg dah tau kot,apa sebenarnyer masalah kesihatan deeja.....Dah dapat agak lum.....Hihihi....sebenarnyer,rezeki dah bertambah lagi...InsyaAllah,kalo xde aral melintang akan bertambah lagilah ahli keluarga deeja akhir tahun ni...itulah wanita...Sempena Hari Wanita Sedunia,deeja ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Wanita.Berbanggalah anda yg dilahirkan sebagai wanita,kerana wanitalah nadi segalanya.Tanpa wanita siapalah anda.
Ok,deeja pun xlarat nk berceloteh panjang....semoga hidup kite akan sentiasa disinari kebahagiaan.InsyaAllah....Doakan deeja ye...Sampai ketemu lagi....Bye...

10 ulasan:

Abg Din berkata...

jaga kesihatan tu ye bu...

p/s : wah minum air meneral free ye hari hari... lagi tak kena bayar...hehehe..

LuVidA^^ berkata...

akak pegnen ye?
jg kesihatan tau
=D

Azita Zain berkata...

x "semiak" lagi ke???? ada apa2 kotttttt....!!!!

rosnanie berkata...

salam deeja, selamat hari wanita juga pada deeja, jaga kesihatan baik2. Dh berapa minggu dh? Harap2 dua2 sihat, tahniah kerana bakal terima org baru. Petua mak saya, banyakkan minum air kelapa muda kalau rasa alahan yg teruk. Sy tiap kali mengandung mmg alahan teruk, so itu sajalah ubatnya utk kurangkan alahan.

jaga diri n bby

deeja berkata...

Salam Abg Din,Luvida,kak Azita & Kak Rosnanie...
Thnks semua...aah...nampaknyer camtu le...baru g dlm 6/7 minggu
Thnks kak Nanie,nnti leh cuba,mmg tiap kali peknen,alah mmg teruk

hajarus berkata...

jaga kesihatan tau kak.. dah 6/7 minggu.. bestnyer..
tahniah kak..

deeja berkata...

salam Hajar...
thnks hajar...rasa letih sungguh bila dh berisi ni...dh tu,alah plk...ish...xtau nk citer la...

azlina berkata...

salam deeja..
alhamdulillah dejaa..taniah bakal menimang cahaya mata lagi jaga kesihatan baik2..jgn bwk motor yea dik..bahaya..

jamie berkata...

tahniah n take care.

Ampuan Awang berkata...

Salam deeja...

Inginku maklumkan bahawa aku sedang mencuba blogku yang satu lagi. silalah datang berkunjung ke http://puisikabur.blogspot.com

;)

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com