Sabtu, 19 Jun 2010

salam buat teman-teman

Kisses
dah lama tak up date ,ketika nii deeja rehat buat seketika .nanti ada masa deeja celoteh lagi....

7 ulasan:

intanurulfateha ❤ berkata...

.update cpt kak! =)

catz berkata...

salam,

apa khabar? hope everything oke..u suhat, baby sihat.
dah jarang sgt ada update.
dulu u rajin update hal masak-masak.
btw.
take care ya.
:)

deeja berkata...

Salam intan & catz....
thnks sudi gak jengah blog akak yg dah nak bersawang nie....insyaAllah,jika masih berpeluang dan berkesempatan,akak akan update...buat masa ni bab masak memasak dihentikan...semo beli je....hehehehe...
baby pun dah gerak2 nie....semonyer sihat...

hajarus berkata...

rindu nak baca n3 masak2 akak..

deeja berkata...

Salam Hajar....
ada gak yg rindu ngn n3 akak ye...hihi..thnks...tp nampaknyer bab masak memasak ni tahun depan le baru start balik....hehehe

Aymy With L♥ve berkata...

salam k deeja... sihat ke tu? rehat ek? kita pon asik malas jer memanjang... angin kus kus... ehehe... dah abis rehat nanti, masuk entry balik ek...

azlina berkata...

salam deeja...

masih pening2 lagi yea dik..jaga diri dan baby dlm perut baik-baik yea..

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com