Isnin, 13 Julai 2009

Penerbangan Fireflyz dari S'pura -Ipoh


Semalam pi Ipoh.Kebetulan,rupanya ada pelancaran penerbangan Fireflyz yang pertama dari S'pore ke Ipoh dan Ipoh-S'pore kat Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah.Aku tak tengok pun tapi wakil2 aku p.Aku berehat kat umah sedara kat Taman Maju Rapat,perumahan sebelah airport tu.


ketibaan pesawat dari S'pura

yang ni popiah terpanjang yang dihasilkan.dah masuk dalam buku Malaysia Book's of record
ni lah wakil aku yang keletihan....dok tunggu pesawat.....tapi tengok je le tak naik ponnnn

Tiada ulasan:

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com