Sabtu, 18 Julai 2009

Selamat Hari Jadi.......

16 Julai 2009,hari ini genaplah permata hatiku Najla berumur 7 tahun.Semoga diberkati,dirahmati Allah.Mama ucapkan Selamat Hari jadi,moga-moga dapatlah menjadi seorang anak yang solehah.Belajar rajin-rajin.....Jadilah insan yang berilmu,bertakwa dan sempurna segalanya.Amin....
Ini je yang dapat mama sediakan.Walaupun badan kurang sihat tetapi demi anak mama,tetap mama masak untuk birthday kakYong.Takde jemput kawan-kawan pun cuma saudara dekat je....Mama masak soto....Kek beli je...Yang penting kita enjoyyyyy....
La...nape Kauthar sampai terselak tu....Excited bila tengok kek.Alyaa mana ekk?Dia merajuk la...Sebabnya..Tak tau gak...
Sape ni?Aku ke?Ha..ha...Inilah adik ipar aku....Siti Aishah dengan suaminya Ramlan.
Yang ni?Ini pun adik ipar aku bersama suaminya....Siti Noraini dan Azwandi.Tengah sarat tu nak tunggu kelahiran baby ke2.....
Najla bergambar dengan present yang diberi oleh aunty nya....
Majlis ini simple je,asalkan happy udah le.........

1 ulasan:

stonemasterfadli berkata...

epi besday dr uncle..
napa x tempek gambo mama+papanye sekali

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com