Isnin, 13 Jun 2011

Edisi Gambar....Muzium Padi,Kedah

Menuju ke puncak Gunung Keriang
 Cantik,nampak real je batu gua tu
 Dah sampai atas....tgk pemandangan Gunung Keriang.Jakun sat budak2 tu bila kat situ berpusing2.


 Macam real je walaupun itu cuma lukisan...





 Yg ni plk kat area bawah...Ada lagi tingkat bwh...tapi malas nk upload coz semua de muka tuan empunya blog.So tgk gambo2 ni dh le ye...

 Kat muka depan.Kat belakang tu ruang ambik tiket ye.Dewasa rm3.Kanak2 rm1 dan kamera rm2
 Bergambo kat area luar plk...


 Ok...bye2 Muzium Padi...nk balik dah
Ni le rupa Muzium Padi dari jauh....

(sori gambo senget menyenget...dh xlarat nk perbetul...asyik jd cmtu gak..huhu)

4 ulasan:

Wanieyra berkata...

Salam singgah..

Bestnya jalan2

deeja berkata...

Wanieyra...
Thnks sudi singgah di blog nie.
Bab brjalan,mmg le best tapi yg xbest blnje lak trlebih..hihi

kakpah berkata...

salam deeja. apasal gambar senget tu. terteleng kepala kakpah ni nengok hehe..

deeja berkata...

Kak Pah...

hihihi,cian kak Pah.Itu la,dah jenuh deeja betulkan,asyik senget gak...last2 bio lantak,dah xlarat dah nk betulkan.

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com