Jumaat, 5 November 2010

Our Celebration.....


Salam brtemu kembali di lembaran baru.November dah pun menjengah.Terasa bagai semalam menyambut tahun baru 2010.Kini dah pun hampir ke penghujung.Tahun nie terasa cam bz je.Apa tidaknyer,memula tu bz ngn peknen.Pastu,bz bersalin lak.Bagi famili deeja,akhir-akhir tahun merupakan bulan2 yg paling sibuk nak celebrate macam2 celebration.Chewah,bunyi cam berlagak je....Idak le sebenonyer.Kami nie simple je.Bukan pe,di bulan Oktober de 2 birthday nk sambut,bday Alyaa ngn Deeja.Ishhh....org tua cam deeja pun nk sambut gak ke?Ehhh...tentulah,setahun sekali,ye tak?Pastu,dalam bulan November lak,Anniversary.Then,bday Kauthar.Kami sekeluarga,xde la nk sambut cam owang len tu,buat parti mewah2.Bagi kami hanya sekadar ingatan,pastu beli kek dan buat le apa2 juadah sikit.Alakadar,makan pun hanya kiter2 je,xde panggil owng len pun.Itulah istilah kami sambut bday,anniversary tau pun celebrate pe2 la.Too simple....Itu pun dah cukup bermakna bagi kami sekeluarga.Anak2 pun dah tentu happy meskipun xpenah ajak kenkawan dtg.Ok lah,xnak citer panjang2....layan je lah gambo yg cenonit kat bawah nie ye....sempena Bday Alyaa yg ke 6 pada 26 Oktober,Bday Deeja ke 33 pada 30 Oktober dan Anniversary ke11 pada ari nie,5 November....

 Kek Bday Alyaa....yg ke 6
 opppssss....kene telengkan kepala ye nk tgk gambo..dh betoi,jd cmtu gk
 Anak2 dara ku yg tgk brposing ngn menu aritu..
Yg nie lak,2 ketoi cheese cake dr SR...for my bday..huhuhu,cian

 Deeja tgh potong kek...wakakaka,jgn gelak,bio deeja je yg gelak


Nie le menu sampingan for my bday,satay ngn KFC...deeja tgk je lah,dlm pantang weiii

Yg nie lak,for our anniversary yg ke 11.Simple cake,xde mende len dah...11 tahun dulu pun jatuh ari Jumaat dan Deepavali gak...hihi
Kek yg dh dipotong.....selesai dah pon.
Dan.....xlama g de satu g celebration,bday Kauthar lak...Tungguuuuuu

1 ulasan:

Kak Rose berkata...

Happy belated b'day n happy anniversary.... semuga semuanya dipermudahkan... and may God bless u always! Amin.

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com