Rabu, 13 Jun 2012

Hari Kedua....Pasar Payang

Selepas sarapan,kami sekeluarga memulakan aktiviti pertama pada hari kedua di Kuala Terengganu.Time for shopping.....kemana lagi kalau bukan ke Pasar Payang.Nak kata shopping sakan tu tidaklah,cuma beli sorang sehelai baju tuk diri sendiri,hsben ngn anak2.Batik sutera....ehmmm,pandang aje lah.Nak beli,modal xcukup....Disebabkan masa pegi tu hari cuti sekolah,mmg bz la kat Pasar payang tu.Nak cari parking...aduhai jenuh,sampai berkali2 pusing.Dekat sejam jugak la baru leh parking.Tu pun jenuh kena menapak.
Ok lah....meh le layan gambo2 nyer...



 De budak penat,lama menunggu mama nyer dok pilih baju...
 Kuali tu dah menarik perhatian en husben.....ratus2 wehhh regenyer....
 cantik2 batik sutera tu tapi......ehmmmmm
 Deretan kerongsang yg dah pikat hati aku tuk singgah membeli....


Pe2 pun,mmg best shopping kat sini.....kn kasi poket tebal sikit....hahahaha

Lepas shopping,kami ke Seberang Takir......

1 ulasan:

~ yus ~ berkata...

deeja, yus pun pergi pasar payang. Yus di Kerteh dua malam, lepas tu ke KT pula 2 malam.

Sama tak beli apa sangat, husband je beli baju batik siap satu, yus beli baju kelawar je.

Perg taman tamadun Islam, masjid terapung, masjid kristal juga. Best sangat rasa jalan2 Terengganu...enjoy!

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com