Khamis, 18 Februari 2010

Jom.....g kelah-kelah......

Salam teristimewa untuk penunggu blog yg setia...hehehe...jgn marah...gurau2.Hari ni anak2 Deeja baru start sekolah setelah bercuti CNY.Panjang gak ye.Tapi,kitorang lepak kat umah je.Xde kemana2.Hanya menjadi penunggu setia lappy...hihi....Kat sini,hujan dah mula turun.Petang ni,hujan sekejap tapi la ni dh panas blk.Semalam ujan turun lebat.Dapatle rasa cool sekejap.Semenjak cuti ni,deeja pun rasa cam malas je...rasa nak cuti je dari buat keje2 umah.Nak update blog pun cam xde mood je nak bercerita walaupun bnyk gak citer....Tapi hari ni,deeja update jugaklah.....Ari ni nak citer pasal g makan2.Dalam kata len,g kelah2...Kat mana?Dekat je....Taman Tasik Taiping....Kitorang beli je makanan,pastu bawak pinggan dari umah.Hampar tikar,pastu makan.....nak tau beli aper..?Kitorang beli nasi beriani kat kedai mamak....hehehe...So...layan je lah ye gambo2 puteri2 ku ini ye....

Ini Alyaa.....hehe....tengah dok pandang je nasik tu...
Yang ni,Cik Kauthar kiter....
Yang ni dah tentu Tuan Puteri Si Najla....hihi....Abaikanlah kaki kat sebelah tu ye...Itu mak deeja...Yg sebelah lagi tu mak sedara deeja...
Itulah ruper nasi beriani bungkus....nyum..nyum...nyum...
Bergambo kejap lepas makan.....
Sori ye,gambo tak terang le plk....silap ejas le ...nth tak tekan flash kot...kamera murah je...huhuhu...

3 ulasan:

UnGu VioLet berkata...

slm kenal.. slm ziarah... wah... rindu nak makan nasi beryani m'sia..

alif berkata...

wahhh best nyer,,tasik taiping..cantik..byk kenangan alif kat sana..huhuhu tak tau bila lagi boleh pergi sana.
oh ya

SALAM KENAL,
smart la page ni..tu pasal la saya follow..hehe..byk info lak tu..kalau nak download free software atau apa2..jemput la

SYokNYAdownload.blogspot.com ,saya
baru bukak blog.mai la follow me back serta download dan komen skit pasal page..saya budak baru belajar,thanks.

kak ina kl berkata...

salam..sekali sekala berkelah kat luar memang best..anak-anak pun tentu suker sangat.

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com