Rabu, 2 Februari 2011

HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'


G selak2 fb tadi.Pastu ternampak le plk si Hasue ni tanda nama kiter.Ingat kan pe hal..rupa2nyer ajak join contest GA nie.Wah teruja seketika bila tgk contest tu senang sangat.Khas tuk ibu2 yg melahirkan baby tahun 2010.Aku le tuuuu.Teringin sangat nak join.Sebenarnyer inilah kali pertama daku masuk contest sebegini.So xberapa reti sgt nk wat tapi kiter coba2 nasib lah ye.
Nak join nyer senang......tuk sape2 yg de baby tahun 2010.Pastu buat entri bertajuk cam kat atas tu.Bagi le plk link n3 kiter tu kat tuan empunya blog iaitu Puan Hasue.Ha...senang kan...

Hari pertama dilahirkan


Ketika berumur 2 bulan

Gambar terkini.....dh 3 bulan lebih

Nama: Uwais Firdaus Alqarni
Tarikh Lahir: 12 Oktober 2010
Jantina:Lelaki
Umur sekarang: 3 bulan lebih
Uwais permata hati keempat dalam keluargaku.Dilahirkan secara pembedahan di Hospital Taiping.Anak yg manja.Sekarang nie dia dah pandai senyum bila di agah.Suka sangat tengok dia senyum.Hobi terkini,main buih2 air liur.Meleleh je....Suka sangat mintak dukung.Belum boleh meniarap lagi tapi dah pandai pusing2.Kalo tido tu selalu tak tetap.Bantal ke lain orang lak ke lain.Oh ye,sekarang ni suka sangat menjerit...kes tiru kakak2 dia le tu....Kuat minum susu lak tu....Itulah dia kisah baby ku tersayang.....


5 ulasan:

HaSue berkata...

Assalammualaikum kak..
lajunya dah siap n3..br nk reply komen akak td,tgk2 dah anta pun link nya..hehe..

Apa2pun mekasih sudi join kak..dan Uwais sangatttt comelll!suke tgk gmbr2 baby nih..hehe..gd luck!

Rozy berkata...

salam kak,

comelnya uwais..
akak org taiping ka?
saya keja kat kamunting..tp stay kat penang..
salam perkenalan ya...

deeja berkata...

Hasue....
Waalaikummussalam.Keterujaan,tu yg laju je siapkan.Tmbh lak baby tgh tido.

Rozy....
Salam Rozy.
Akak mmg org Taiping sejati.slmt berkenalan juga.semoga persahabatan terjalin abadi

Lulu caldina berkata...

semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee

wan- warkah terindah berkata...

assalamualaikum...emmm..baru dpt kenal byk..anak2 dh dapat lihat..cuma mama n papanya ajer yg x kenal...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com