Rabu, 2 Februari 2011

Sekitar LTDL stage 3 di Taiping....

 Cerita yg dah hampir basi.LTDL dah pon sampai ke penghujung,tapi baru ari ni aku nk wat n3.Xpe la,de ku kesah....nak terbit ke,tak ke...ni kan blog aku...huish...sombong nyer bunyi...huhuhu...Xde la,saje je nak taruh gak gambo2 kenangan LTDL kat Taiping nie.Bukan senang diorang nk datang sini tau.Tambah lak kali ni start lumbanyer kat Tepeng.Seingat deeja la,dulu de sekali LTDL datang Tepeng.Masa tu tamatnyer kat sini.Dah 7 tahun gak rasanyer.Pe taknyer,masa tu aku tgh peknen kat anak dara ,tu yg dlm gambo kat atas tu,Alyaa.La ni,dia pon dah masuk darjah 1.Tgk la lama tak lama baru LTDL tu dtg balik ke Tepeng nie.
So,pepagi lagi cik hubby ku bersama anak tersayangnyer tu dah g tunggu kat Tepeng.Kat area zoo.Aku xpegi pon...kuikuikui.Camno nak g,dh de baby kecik,susah oiiii nk dukung2 nie.Tapikan,aku tetap menanti.Coz,deme tu lalu depan umah.sejam sebelum deme tu lalu,aku ngn mak dan juga baby kecik dah siap tunggu kat luar umah.ish3...mulun toi.Jgn kata kami je,segerombolan lagi manusia yg dok kat area2 umah aku nie dah siap memenuhi muka jalan.....huhhhhh...dasyat....tak lupa jugak,anak ku si Najla....cikgu dia siap bagi surat kebenaran lagi tuk tgk LTDL ni lalu depan sekolah deme.Meriah2.....Fuhhhh,panjangnyer mukadimmah...Udah le ye,meh le kiter tgk gambo2 sekitar LTDL kat Tepeng nun ye.Masa lalu kat depan umah aku,xsempat le plk  nk snap.Lalu lak cam ribut,mmg xsempat toi...

 Ha,nie Alyaa ngn petugas kat LTDL tu,ntah brtugas kat ne pon aku xtau le plk.Nampak tak cap yg Alyaa pakai tu?Pemberian dari seorang petugas proton pada Alyaa.Macih....



 Lagi gambo model yg paling cun kat Permata Hati Deeja....




Ok.....tu je gambonyer...malas nk upload bnyk2,meskipon sebenonyer bnyk g.Jadilah dari xde lngsung kan...K,stop disini dulu

2 ulasan:

IxoR@ berkata...

salam sis....

wah kat zoo taiping ke tu? meriah dgn xtvt....

paling best mcm ni budak2 la....

deeja berkata...

Ixora...

aah kat depan zoo Taiping.mmg best kalo dpt join mende2 camtu...bkn senang nk tgk live

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com