Ahad, 6 Disember 2009

Hasil decal mendecal ku.....

Salam berhujung minggu.Amacam sahabat semua....tengah bercuti ke atau lepak kat umah je...Deeja hari ni tak ke mana2....Dok umah,masak2,layan anak,mengemas dan yg terbaru mendeco2.Tambahan pulak hajat hati untuk mendapatkan decal bunga2 dah termakbul.Thanks pada teman2 bloggers yg sudi melayan karenah deeja ni ye....Hari ni,deeja nak tayang le sikit hasil decal mendecal yg tak seberapa ni.Hasilnya comot sikit,maklumlah belum de pengalaman...So...layan je lah gambar2 ni ye....Sori kalo gambar nmpk kabur...ntah...dia malu kot...Lawa tak tempat menggantung ni ngn baldi kecik tu....Hihi...saper tau tu asal tempat aper...Yg tu tempat gantung pisang.....dapat idea ni kat blog sue....yg baldi tu plk,sebenarnya cederahati perkahwinan kawan yg berketurunan mamak.Ada 3,tapi berlainan bentuk.Yg ni bentuknya biasa je so try le wat decal.Yg 2 lagi tu bentuk cam indian sikit.So simpan dulu...
Senduk salad ni pun jadi gak....hihihi....beli murah je kat tesco....bila dah ada decal,semua nak ditempek....rasa ok tak?Ok ke tak ok ke...lantak...asal puashati sudah..bukan nk jual pun...hihihi
Almari berlaci kecik ni deeja beli murah je...Asal de gambar siput tapi rasa cam tak cantik je...So,cat laci ngn warna putih,pastu tempek decal...Dia punya body dah cantik,so dibiarkan warna pink..Comel tak?
Yang ni plk timba tin.Dulu2 kan selalu guna cedok air kat perigi....Kalo dulu cam tak berharga je tapi sekarang dah jadi hiasan....

5 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

kak~

camne bleh buat semua corak yg sama tu kak?

ku confuse, mau tau~~

deeja berkata...

Lord Zara....
bunga tu akak beli siap.Cam sticker,leh tempek..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

sungguh la kretif...

deeja berkata...

Alvin...
Thnks....biasa2 aje...

noorsl berkata...

Salam deeja,

Cantik serta menarik benda yang awak buat tu. Boleh tahu tak kat mana nak cari sticker yang macam nie sebab saya pun teringin nak mencuba tapi tak tahu...
salam
noor

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com