Selasa, 12 Januari 2010

Chocolate Cake....

Selasa yg damai.....pagi2 lagi deeja dah membaking.Cuba wat kek,taruh cekelat kat atas.Buat pagi2 bukan pe,anak2 dah ke sekolah.So takdele makhluk yg nak mengacau.Tinggal yg kecik je,takde nak kacau sangat.Sebenarnya baru beli loyang tu semalam kat kedai bakery.Hari ni try le.....Toppingnye comot la...Tak reti nak buat la....tapi oklah,leh makan udah.....Resipi ambik kat blog Ika....tapi bila dah makan rasa cam brownies lak...Oh ye,sebelum tu,pada semua yg sudi berkunjung dan tinggalkan komen wat deeja,thnks ye...Deeja dh baca tapi tak sempat g nak membalas....Masa tak mengizinkan untuk dok depan laptop lama2...sebagai tanda terimakasih deeja pada semua,layan je lah je gambar kek comot deeja ni....
Ini le rupa kek sebelum dimekapkan....Tak sama langsung.....berlekuk lekak...

Yg ni dah dimekap oleh mak andam yg tak abis khatam.....
Kek dah pun siap potong.....Jom makan....

6 ulasan:

zailamohamad berkata...

sedapnya!!
zaila pernah try buat kek coklat tapi jadi macam brownies..tapi kali kedua buat, baru menjadi..hihihi

deeja berkata...

salam zaila...
aah...kali ni akak buat pun rasa cam brownies,sedngkn dh kali kebrapa buat pun xingt....biasalh,akak masih xbrapa lulus g...hihi

rosnanie berkata...

salam deeja
chocolate cake ni memang faveret kami sekeluarga
sy tak pernah buat sendiri, tp pernah buat yang dah siap, tinggal bancuh tu

idayusof. berkata...

Hujan2 ni makan sedap perut asyik lapar aje.Terpandang pulak kek Deeja terlioq dibuatnya.Tak blh jadi ni.
Kita tggu turn akak pulak versi belang.....

hajarus berkata...

wah meliurkan la kek ni.. nampak sedap... nyam.. nyam...

deeja berkata...

Kak Ida...
deeja menunggu kek belang akak lak...ttu special ni

Hajar...
cekelat yg melelh tu buat semua trpikat,tp xleh mkn bnyk le..sakit prut..hihi

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com