Sabtu, 30 Januari 2010

Sedih tau........

Assalamualaikum......Tengah wat pe tu..?Bz ke?Terlebih dahulu deeja nak mintak maaf sebab tak sempat nak g blogwalking....Masa tak mengizinkan....Kebelakangan ni badan pun rasa kurang sihat...Nthle nape...Thanks pada semua tetamu yg sudi datang berkunjung ke Istana Permata Hati Deeja ni...Nampaknyer,deeja terpaksa berehat sebentar dari berblog ni.Sebabnyer bukan sahaja kesihatan diri tapi juga kesihatan laptop deeja ni ha....alahai,petang tadi bila on kan laptop,dah tak nyala le pulak lampu skrinnyer.Adus...dah rosak le plk.Pegi kekedai,coz de gerenti g.Dah ari ni plk kedai tu tutup,cuti Thaipusam daaaa....Kedai lain bukak plk.Tapi sebab dah dalam gerenti g,kena g kedai dia le jugak.Bila tanya kedai yg p tadi,katanyer kos berubat kena dalam rm700.Aduyai,mahalnyer....tengokle camne,gerenti de g,kot2 le leh berubat free.Nak pakai pc yg lama tu,adui.....biasalah umur pc tu dah belasan tahun.So paham2 je lah....yang ni pun,deeja dapat online pase pinjam laptop adik ipar.Nasible umah dekat,dia lak cuti....tapi ari senin kena pulangkan balik le.Nampak gayanyer deeja kena jadi chipsmore la.Kejap ada,kejap xde....Sedih tau hati ni....hukhukhukhuk.....

8 ulasan:

Azita Zain berkata...

salam deea. siannya dia...lappy buat hal pulak! lappy tu merajuk la tu... kalau masih under warranty lbh baik pegi balik ke kedai yg beli ari tu...kot2 dpt foc ker...

catz berkata...

hi deeja,
sian dia..
dah biasa ada lappy..tiba2 takde mesti susah hati..takpe..take some rest..masak.then nanti bleh buat entry bayk2 on masak2

hamzah@al-lavendari berkata...

tak ada ke cc kat ngan rumah ?

deeja berkata...

Salam kak Azita...
cian kat deeja kan...huhuhu
tu la,mmg kn g kedai dia balik...nk kluar duit,mahal nyer

Salam Catz...
betoi gak kat catz,dok ngadap laptop,mata pun dh naik pedih...mmg kn rehat ni...

salam al-lavendari...
hehe...cc?kat blkng umah je.bukak pintu dapur dh nmpk.tp malas la nk p,ramai benar budak2 sekolah,lagipun dh jadi mk budak ni,lain le cikit...ye kan...hihihi

JMR berkata...

seb baik ade wranty..underwaranty takyah bayar pa pe..jgn riso..heheh

deeja berkata...

Salam JMR...
itu le,sib baik de warranty g,kalo idak jenuh akak.Tapi ati ttap riso ni...xleh nk online...hehe

kakpah berkata...

weh lama kakpah tak datang sini. tak tau yang rumah dah tukar cat, tukar langsir, tuka carpet. tak buat kenduri doa selamat ke...

deeja berkata...

Salam Kak Pah....
Dah lama bertukar langsir ni,dh naik jemu lak..hehehe...Doa selamat?ada kak,siap jamu makan2 lg...jemput kak,makan pe yg ada dlm blog ni ye...hihihi...jgn marah,bergurau senda,eratkan persahabatan...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com