Rabu, 25 November 2009

Mai naik basikal.....made iN JApaN

Salam hari Rabu pada semua....Rasa cam dah lama sangat tak menulis....Sejak cuti sekolah ni rasa cam sibuk je...Tapi sebenarnya kemalasan melanda...hikhikhik...Biasalah,nak menulis kena ada mood,kalo tak...ehmmmm....Hari ni nak citer pasal basikal....Basikal ni husben deeja beli online...rege tak yah citerlah..malu den....asalnya basikal dari Jepun,tapi kitorang beli dari dealer kat Johor.Nak dijadikan citer,pihak kurier dah tak tau umah plk.Lastly,kitorang ambik sendiri kat kedai ngn kete....Orng kedai tu kata,esok diorang akan hantar ngn lori.Tapi husben punyer le tak sabar...ambik gak bawak balik ngn kete...
Aksi si comel deeja ngn basikal
Ehmmm......tak tau nak tulis laaa....tgk gambar dh le ye...

kalau ader sape yang berminat nak membeli basikal Made in Japan boleh call deeja ,no phone kat atas too yer..........................

3 ulasan:

zailamohamad berkata...

comel je basikal tu..susah nak dapat dah sekarang ni kan;)

Dhana/戴安娜 berkata...

salam sahabat
wah made in japan kalo zaman sekarang tidak seperti itu mah,susah dapetinnya he..he..thnxs n good luck ya

edda(",) berkata...

lame dah tak naik basikal.. huhu

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com