Khamis, 5 November 2009

Sambut kat Pizza Hut.....

Sambut anniversary hanyalah di restoren Pizza Hut je.Lepas anak balik dari sekolah kitorang pun bersiap dan p la menjamu selera kat situ....Gambar atas tu...Najla...gadis melayu terakhir..berdoalah sebelum makan....
Kauthar...awat lagu tu..?Hang dah lapaq sangat dah ka?Sabaq no,sat g kita pakat makan...Orang tu tak hantaq pizza kita g..Sat..sat...(Chewah cakap org utara lak....saje tiru MIL)
Ha....dah mai dah pizza kita ode.Ape ke nama pizza ni ntah..lupa lak...2 set kitorang order
Pizza ni kitorang pesan 2 set...Sedap gak rupanyer...selalu order Chicken supreme,yg ni budak amik oder tu rekemen...Semua,4 set je...tu pun tak abis makan...Kenyang tul..
Alyaa...nape camtu..?Sakan no...makan ngan garfu& pisau...Cek makan ngn tangan ja...Bukan ka..orang Itali pun makan pizza ngan tangan...Takpa lah..sekali sekali jadi omputih celup...ekeke
Sampai ternganga dan terjilat anak aku ni makan ye....sluurrpp..
Buat semua yg tertanya2 mana le parents budak2 ni...kitorang menyorok...biasalah low profile..Meskipun tiada sambutan yg besar2 tapi cukuplah begini.Anak2lah yg paling seronok...Aku juga menerima kejutan dari suamiku.aku tak sangka mendapat hadiah ari ni.Aku cuma mintak belikan handbag tapi kata husben nnti rosak gak benda tu,so pagi tadi dia bawak aku ke.....kedai emas...memang surprise....aku tak sangka dapat hadiah rantai tangan dari suamiku...Rege...xpe lah xyah cakaplah...rupa pun xperlulah nak tayang nanti org cakap sengaja nak nunjuk2 plk ...ye kan..?

6 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

tade jemput pown...huhuhuhuhuhu...semoga kakak berbahagia ya...

IxoR@ berkata...

Semoga kekal berbahagia....

Hari yg sama...ixora pun makan pizza. Tp amik menu yg baru tu...ada udang tempura atas pizza...

Sayang cik abg, dapat rantai...

Sentiasa berkasih sayang ye sis...

:D

K.Nor berkata...

deeja, k.nor kalau sambut anni pun selalu keluar makan bukan berdua dgn hb tp dgn anak2. tak meriah hidup tanpa anak2 kan.. tak per la tak ada candle lite dinner pun, ada anak2 bersama cukup membahagia kan kan.. alhamdulillah..

deeja berkata...

Alvin...
bukan xnak jemput...skali skala mkn anak beranak lak...kalo akak wat kenduri,akak jemput ye...

deeja berkata...

Ixora...
macam janji je kiter ye..makan pizza..
akak xbrpa leh mkn udang pase tu xamik yg baru...Elegik le dik,bukan akak sorang tapi semua plk tu...huhuhu.tp kekadng mkn gak..xleh pantang..

deeja berkata...

kak Nor..
betoi tu kak..bila makan anak xde rasa semacam je...kesian kat anak2...kebahagiaan bukanlah terletak pd harta benda tapi dgn kehadiran anak2...toi tak..?

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com