Isnin, 16 November 2009

Pelita....


Kembali lagi malam ni bersama ngn koleksi pelitaku....Pelita ni baru 2 hari aku beli...Nampak cute je dimata aku...Ni semo tertarik bila tgk kat blog maklang azie tu hari.Dia panggil pelita ninja tapi aku tak bagi nama pe pun.De gambar naga kat pelita tu.Hajat hati,pelita ni nak didecorate....nak cat kasi hilang gambar naga tu....tapi cat tak beli g.So buat masa sekarang ni,biaq dulu le...pelan2...Beli kat kedai serbaneka kat Taiping ni je...rege pun xle mahal sangat..

6 ulasan:

zie berkata...

salam ...laworr pelita tu ..baper rega?

LuVidA^^ berkata...

cantek..huhuu

allkmurni berkata...

cantik pelita ni...klu sy x tau nak letak mana,sbb brg2 yg ade pun dok dlm kotak lagi,teringin gak nak hias2 ni tp,memikirkan ank2 yg rajin sgt nk mengemas ni...jd malas plk...jd skrg ni umah mcm pdg bola je...takde deco pape pun..

deeja berkata...

Salam zie...
deeja bl dlm rm9.90 je

Hai luvida...
mmg cantik di mata akak...

Hai Allk....
Akak pun taruh ats lemari je...bdk2 biasalah msti nk usik2 tp alhmdulillah,gmknya ank akak dh jemu tgk rete akak ari2...depa xbrani nk usik...tp kalo mainan depa...xusah ckple...berterabur..

merpati66 berkata...

salam deeja..akak dah spray putih nanti nak make-up nanti dulu..hehe

deeja berkata...

Salam merpati66 aka kakida...
dh mekap nnti tntu cntik kan...nnti tnjuk ye..

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com