Selasa, 6 Oktober 2009

Cantik ke...?



Tema inggeris.......gaya inggeris.....pe jua sebutan....itulah yg sedang digilai ramai orang sekarang ni.Aku salah sorangnyer.Ntah nape,cam de satu aura lak bila terpandang benda yg berbunga ros ni.Tambahan plak la ni aku asyik dok p singgah blog teman2 yg meminati gaya inggeris ni.Tapi aku takdelah sehebat depa tu.Sikit2 boleh la...Nak ikut tema bulat2,xkot.Sekarang ni,cik abang aku pun dah terjebak sama.Agaknya bila aku suka sangat dok tunjuk blog2 bertemakan inggeris tu dan aku ni pun rajin beli majalah dekorasi....so dia pun tersyok le gak....Ehmmm....sebenornya jam kat atas tu hadiah dari hubby.Dah last stok tu...Mungkin design nyer dah lama,tapi pe peduli...dah berkenan beli je lah....lama ke baru ke...no hal....


5 ulasan:

IxoR@ berkata...

sis...cantik!

kalau kena gaya deco hiasan rumah tu, mmg berbaloi....

:D

p/s: nti jgn lupa buat open hse...hihihiihi...

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

buat ala2 bali+flora nampak klassik pun best

deeja berkata...

deeja>ixora
salam ixora..akak br nk berjinak2,xberapa reti lg ni...

deeja>alvin
memang best ide ko alvin,dulu akak dok gila perabut jati(ala bali le konon)skrg dh bebunga lak...pompuan le katakan..hihi

al-lavendari berkata...

kalau baru pun tak cantik, buat apa ? macam kereta Roll-Royce yang baru ni, tak cantik langsung ... sebab tu saya tak jadi beli.

memandangkan puan menteri dalam negeri, kalau ada masa, sorot tulisan saya bertarikh 24 April 2009 dalam blog ini bertajuk "Isteri Saya Tidak Bekerja!" . apa komen puan?

MiRa MiRaIe berkata...

hehehe saje nak menyendeng kat comment nie...hihi

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com