Rabu, 28 Oktober 2009

Pelita....

Salam hari Rabu...Baru ari ni Deeja berkesempatan nak tayang pelita yg dibeli kat memory lane tempohari.Pelita ni belum g di cuci tau kilat2.Almaklumlah sibuk sikit akhir2 ni.Dengan majlis sambut birthday Alyaa lah,Najla plak tengah dok periksa akhir tahun dan macam2 lagi hal nyer.Aku berkenan tengok bentuk pelita tu....nampak cute je...Warna ni je yg aku nampak.Tu pun tak banyak tempat jual pelita ni.Ada 4 tempat je yg aku nampak.Ni pun Deeja beli kat 2 tempat.

5 ulasan:

zailamohamad berkata...

comel!!!

cHeRyNa PiReS berkata...

pelita nieh utk pasang ke utk hiasan? ada macam ala2 arab pulak sha tgk...nice!:)

al-lavendari berkata...

suka kumpul barang2 lama ye !
wah alyaa tu macam rani mukherjee.
muka dia ikut mak atau bapak dia ?

deeja berkata...

salam zaila...
makasih..

salam cheryna..
dua2 boleh,nk hias bleh nk pasang pun bleh...tapi akak wat hias je

salam al-lavendari..
suka gak kumpul,brg kecik je.umh pun kecik...ehhmmm..alya cam rani mukherjee...hihi...mcm tau2 je ank mamak...dh tntu ayah dia...

azlina berkata...

salam deeja..
akk dah dpt tgk pelita ni yg bntk love tu akk ada tapi yg tgh tu akk x de..cntknya btk pelita tu deeja beli kt sana mhl tak...sekrg tgh buat blog abg psl navy..annti dah siap blh le deeja n hubby baca...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com