Ahad, 25 Oktober 2009

Sepagi di Memory Lane Ipoh.....

Salam Hari Ahad.....Ari ni Deeja p jalan2 Ipoh.Saje nak abiskan benda alah yg tebal dlm poket tu....Pi..raaahhh...banyak beno le tu....eiiii..perasan...tu le...pantang laki bagi duit....de je plannyer...Opppsss....jamu mata daaaa....syok tengok orang ramai dok membeli je...Deeja xshopping sakan pun...Tengok...crowded kan...Deeja pegi ngan cik abang je...Anak2 tinggal kat dlm kete ngan opahnyer....
Memang macam-macam ada....Ini bukanlah first time Deeja kemari.Dah berkali2 time dah...Selalu Deeja malas nak pegi,dok tunggu kete je.Almaklumlah nak parking kete bukannyer senang.Dulu2 jual kat tempat lain,baru g pindah kat sini.Baru tak baru le,dah bertahun gak rasanya.Kalo orang Ipoh dan Deeja sendiri pun dok panggil tempat ni Loking sempena nama...alamak lupa lak....Xpe lah,len kali kita soal selidik....
Deeja syok dok jamu mata tengok barang2 lama.kekadang tu nak tergelak pun ada.Pe taknye,barang yg kita fikir xleh jual pun dijualnya....Tadi Deeja dapat gak le rembat pelita 2 pasang....ni penangan nengok blog kekawan yg dok kumpul pelita le tu.Cik abang Deeja pun sama naik skrng ni....Memang sehati sejiwa......Nantilah...n3 akan datang Deeja tunjuk pelita tu ye...Ala biasa je...kalo org len tu dah jemu dah,tapi Deeja baru nak start kumpul....

5 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu memang tak menahan.... pelita tu kalu gosok ada keluar jin tak?.. jgn jins shamsuddin udah le...huhuhuh

Azita berkata...

kan ke tempat ni dulu dikenali sebagai LOKEN?

deeja berkata...

pakcik dot...
gosok jgn tak gosok,sekali bukan jin yg kluar tp duit yg keluar bg kat apek tu...huahuahua...

azita...
aahh...betoi le tu.tapi akak panggil loking,adik beradik le tu asal de bunyi...

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

kak...sy pun suka cuci mata kat pasar karat ipoh ni...

deeja berkata...

alvin...
pelik kan berkarat pun kita nak p cuci mata gak...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com