Jumaat, 23 Oktober 2009

Kenapa hari niiii...?

Salam di hari Jumaat.Fuh...lega rasanya bila aku dah dapat masuk ke blog aku.Dari petang tadi asyik wat hal je...Aku tak dapat nak buat catatan baru mahupun nak masuk ke blog.Jangan kata blog aku tapi semua blog....Ehhhh...pe sal jadi camtu ye....Bila klik nak masuk je terus ditulis de ralat dalaman...Ni baru first time aku kena camni...Saper penah kena camni,memang selalu ke?Eiiii...geram tul tadi....tapi mujurlah malam ni dah ok...Terbantut aku nak keluarkan citer2,langsung hilang idea.Tapi tak pe le jugak,aku pun tak berapa sihat hari ni.Nak kata demam tak jugak tapi asyik sakit kepala je.Rasa berpinar-pinar je.Aku tak pegi klinik pun,cuma telan panadol je...Tu la...dah tua camni le.....

3 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

selalu sy kena camtu kak...sbb line skunk mmg dah tak beberapa bagus kot..

IxoR@ berkata...

ermm...nasib baik sis boleh buka blog sendiri. Ixora dulu... 2 kali kena...

Mmg susah hati dibuatnya....

Kalau blog tak terjejas tak pe, takutkan ada error sana-sini...

Rileks....

deeja berkata...

alvin..
dh nasib,org pun sllu kondem ni kan plak benda ciptaan orng...

ixora...
mujur dok elok g blog akak ni.ingtkn dh trdelete....riso teman...

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com