Selasa, 6 Oktober 2009

Tragedi Oktober....



Taiping....6 Oktober 2009,cepatnya masa berlalu.Hari ni,dari subuh lagi hujan dah turun.Kedinginan sebentar.Tengahari,cuaca masih mendung.Petang,barulah cerah sedikit.Malam ni.....cuaca ok....

Pe aktiviti aku hari ni.....Tiada yg menarik....Pagi tadi dalam kul 10,aku ngan hubby aku kemas kat laman depan.De laman ke umah aku ni.Xde sebenonya,tapi de lah ruang sikit kat tempat letak keta tu ha.Semalam ipar aku yakni biras aku datang anto besi yg ditempah suami tuk letak pasu bunga.Sepasang.Biras aku tu pandai dalam bab bertukang ni.Sekarang ni,dia dok amik tempahan wat grill.Cantik2 hasil kerja dia.Kalo nak tempah,inform le kat Deeja.Area Taiping je la.Huuu....penat gak mengemas...so....tak sempat le nak memasak.....jawabnya....beli...

Ehmmmm.....pe kaitannya citer ni ngan tajuk ye....Beria-ia,tajuk cam tajuk lagu.Tragedi Oktober.Saper ingat lirik lagu tu..?Ish....tak ingat le plak.Dulu masa muda2 suka gak dok layan lagu Awie.Kalo tak salah masa tu dalam umo 18 kot,lagu tu tgh top.Ni dah rasa geram ni bila tak ingat lirik....melodi dah ingat....eiiii...

Hoi...cik Deeja...melalut ko ni ye....Kata nak citer tragedi oktober.pe dia...?Sebenornya... nak celebrate birthday dalam bulan ni.Lagi 20 hari,harijadi Alyaa yg ke5.4 ari pas tu,maknyer plak.Birthday yg ke3++ehmmm...kalo dibundarkan masih 30.Eii..perasan muda le tu.hihi.Tak sabonyer aku......



Birthday Candles

3 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

kena prepair hadiah ni...

deeja berkata...

deeja>alvin
kalo nk bagi,akak trima je...tp akak xmintak ni...huhu

al-lavendari berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

bacalah........bekalan kita disana nanti.......

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com